waxolás közben

Kérdések, amik felmerülnek benned

Mekkora haszonkulccsal lehet dolgozni, mennyi a nyereségem

Körülbelül 8-10-szeres a haszonkulcs. Egy autót kb. 1.000 Ft-ból lehet letakarítani kívül-belül waxolással együtt. Egy gyakorlott autókozmetikus egy autót kívül kb. 40-60 perc alatt takarít ki. Egy belső takarítás az autó állapotától függően 3-4 óra is lehet. Egy külső takarításért el lehet kérni autó mérettől függően 3-6.000 Ft-ot, belső tisztításért pedig 10-20.000 Ft-ot is. Kb. 4-5.000 Ft-os órabérre jön ki.

Egy településről (kivéve Budapest) csak egy fő jelentkezhet

Egy településről csak egy jelentkezést fogadunk el. Nem akarunk senkinek versenytársat, mert a te sikered a mi sikerünk is. A célunk közös.

Hogyan legyek sikeres?

A siker kizárólag rajtad múlik és csak akkor éred el, ha komolyan dolgozol, nagy precizitással és odafigyeléssel. Ha minőségi munkát adsz ki a kezedből, elterjed, hogy kíváló munkát végzel...a többi már jön magától.

Hogyan szerzek ügyfeleket? Milyen segítséget kapok?

Első körben segíteni fog a weboldalad, azután szórólapok, névjegykártya, facebook oldal, aminek az indításában is segítünk. Amikor már gyakorlott kozmetikus vagy, biztosítjuk a fejlődés lehetőségét. További szolgáltatásokat vezethetsz be javaslataink alapján. Pl. lámpabúra polírozás, utastér és klíma fertőtlenítés, kárpit impregnálás.

Ha elkezdtem, megtanultam és be is indult a vállalkozásom, akkor milyen segítséget kapok még?

Mi 1 évig melletted leszünk, kialakítjuk a végleges honlapodat, tanácsokat adunk. Ezután vagy maradsz velünk kapcsolatban, vagy önállósodsz. A tisztítószert ezek után is biztosítjuk számodra. Viszont! Nem kérünk franchise díjat sem most, sem később, ezért már most kikötjük, hogy egy éven belül tudunk segíteni és nem tudunk irreális kéréseket teljesíteni. A sikert nem tudjuk garantálni, a sikert neked magadnak kell megszerezni.

Főállás vagy mellékállás

Akár főállásban akár mellékállásban jól működhet egy ilyen vállalkozás. Ha szereted a biztonságot és nehezen vállalsz kockázatot, akkor kezd először másodállásban. Egy autókozmetika akár családi vállalkozásban is működhet, akár egy baráttal, testvérrel, férj-feleség is el lehet indulni. Ha van már működő válallkozásod, de ki akarod egészíteni a tevékenységedet, arra is kiváló.