A sikeres vállalkozás titkai

  • Vállalkozói szemlélet: Át kell alakítani a gondolkodás módodat!
  • Ügyfélszerzés: Az ügyfél jelenti a bevételt
  • Marketing stratégia: Ez hozza az ügyfelet
  • Profizmus: Tökéletes szolgáltatás nyújtás

Vállalkozás indítása kevés pénzből

Amint látod a sikeres vállalkozáshoz nem elsősorban a termék vagy a szolgáltatás vezet, hanem az ügyfélszerző rendszer

Az utóbbi időben nagyon foglalkoztat, hogy hogyan lehet sikeres vállalkozást elindítani. Mi az a tevékenység, ami sikeres tud lenni a mai világban. Mennyit kell befektetni, hogy elindítsak egy vállalkozást.

Mint a legtöbb ember, én is a google-t böngésztem, hiszen ami abban nincs, az nem is létezik.

Beírtam a keresőbe a vállalkozás indítása, a vállalkozás indítása kevés pénzből, vállalkozás indítása munka mellett kulcsszavakat, és rengeteg találatot kaptam. Megnyitottam pár oldalt és rájöttem, hogy ezek az oldalak nagyon hasonló, sőt szinte ugyanazokat az ötleteket kínálják.

Indítsak blogot, dolgozzak home officeban, legyek virtuális asszisztens, tanítsak nyelveket vagy legyek kreatív és készítsek valami kis remekművet, amit aztán a meskán vagy saját oldalon el tudok adni.

Ki ne szeretne otthonról, a laptopja mellett, esetleg medence mellett, koktélt szürcsölgetve megkeresni a kenyérre valót. Ki ne szeretné, ha nem egy főnök mondaná meg mikor mit csináljon. És persze ki ne szeretne ebből nagyon sok pénzt keresni.

A bökkenő csak az, hogy nagyon kevesen tudnak sikeresen blogot üzemeltetni, és nagyon kevesen tudják úgy általában ezeket a tevékenységet oly módon művelni, hogy abból meg is tudjanak élni.

Beszélek angolul, de annyira nem, hogy tanítsam. Kreatívnak is mondanám magam, de annyira az sem megy, hogy abból megéljek.

Valakinek termelni is kell, valakinek igenis meg kell fogni a szerszámot és dolgozni vele. Nem lehet virtuálisan növelni a termékek számát. Úgyhogy igen is kellenek a kétkezi munkások is. És ha már az értéket nézzük, igenis a megtermelt fizikailag is megfogható dolgok azok az értékek, amik nélkül nem létezik élet sem.

Kell a kenyér, de nem lehet mindenki pék és kell a tej, és a zöldség is, de nem mindenki akar mezőgazdaságból élni. Kell az ipar, az autó és még rengeteg minden.

A hosszú távú sikeres vállalkozás titka

Szóval továbbra is azt keresem, hogy lehet kevés pénzből sikeres vállalkozást indítani. Rengeteg sikeres vállalkozás van és rengeteg sikertelen. Vannak, akik jól élnek a vállalkozásukból, de legtöbben belebuknak. A legtöbb vállalkozás, ami elindul 2 éven belül megszűnik.

Nincs ötletük, vagy ha van, nem mérik fel a piaci igényeket, a tőke igényt.

Biztos, hogy nagyon sok vállalkozási ötlet van, ami jól működik, de nekem egy dolog ragadta meg a figyelmemet.

Az autókozmetika

Mégpedig a víz nélküli autótisztítás. Ez egy szuper rendszer. Bármikor, bárhol végezhető. Tisztítószer kérdése, egy kis tudás és ügyfelek.

Elkezdtük és remekül működik.

Te is meg tudod csinálni, ez nem ördöngösség

Persze ehhez dolgozni kell, de kézzelfogható eredménye van. Kitisztítom az autót és megkapom érte a fizetséget. Ez egy olyan vállalkozás, ahol tervezhető a bevétel. Nem nagy befektetést igényel és a munkámtól függően sokszorozhatom meg pénzem.

Nem kell egyből fejest ugranod a mély vízbe.

Elindíthatod az autókozmetikádat mellékállásban is, és az sem akadály, ha nő vagy. Először csak annyit vállalj, amit kényelmesen meg tudsz csinálni.

Hamarosan észre fogod venni, hogy a zsebedben mindig van pénz.

Persze először neked is meg kell tanulnod az autótisztítást, de ami a legfontosabb, ki kell alakítanod egy vállalkozói szemléletet. Egy sikeres vállalkozás alapja sokszor nem is a termék vagy a szolgáltatás maga, hanem az, hogy hogyan tudod az embereket megfogni.

Szeretnél végre valamit kezdeni, de eddig nem tudtad, hogyan állj neki. Hát mi megmutatjuk. Végül te is olyan vállalkozóvá válhatsz, aki több vevőt és több bevételt szerez.

Egy autót mindenki ki tud takarítani. Nem ebben rejlik a hosszú távú sikeres vállalkozás titka.

A vállalkozásodnak az egyik fő eleme a honlapod. Ahhoz, hogy sikeres legyen a vállalkozásod a honlapodnak és az online jelenlétednek kell rendben lennie. Ez az, amiben mi segítünk neked.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Kell ennél több?

Egyszerűen nincs mit veszítened. Számold ki. Megveszed a csomagot és kitisztítod az annak megfelelő számú autót. Már bejött a befektetésed. Persze nem ez a cél.

A cél az, hogy még 2 év múlva is a piacon legyél és pénzt keress.

Csak az idődet vesztegeted, amíg töprengsz és agyalsz és addig mindenki megelőz.

Vágj bele!